Ukratko
StoryEditor

Okrugli stol: Potrebne vještine za poslove budućnosti!

24. Listopad 2016.

Aktivno tražite posao i vjerojatno već imate jasnu predodžbu o tome koje vještine poslodavci traže te koliko se vaše kvalifikacije poklapaju s njihovim očekivanjima. Hoće li vam te vještine koristiti i u budućnosti?

U sklopu Virtualnog sajma karijera i znanja, u utorak 25. listopada održava se Okrugli stol na temu ‘Potrebne vještine za poslove budućnosti‘ u sklopu kojeg će biti predstavljeni i rezultati istraživanja koje je MojPosao proveo na 300 ispitanika.

Sudionici okruglog stola su voditelji odjela za ljudske resurse velikih tvrtki: Addiko Bank, Kaufland, Hrvatski telekom, Vipnet, Infobip, a moderatorica Tanja Prekodravac iz tvrtke SELECTIO..

Sudionici okruglog stola odgovorit će na pitanja vezana uz vještine koje poslodavci traže od kandidata, odnosno koje su to vještine i osobine budućnosti, koje su bezvremenske a koje zastarjele. Osim toga, potaknut će se pitanje dodatne edukacije i profesionalnog usmjeravanja zaposlenika te koliko dodatna edukacija pomaže prilikom traženja zaposlenja, ali i razvoja karijere.

Okrugli stol možete pratiti uživo putem Live stream prijenosa, odnosno YouTube kanala ‘Virtualni sajam karijera i znanja‘.

Prijavite se na Youtube kanal kako biste dobili podsjetnik o održavanju.

Virtualni sajam karijera i znanja možete posjetiti na www.danakrijera.com. Do 26. listopada čeka vas više od 150 oglašenih radnih pozicija na koje se možete prijaviti te niz dodatnih aktivnosti

19. travanj 2024 20:42