Ukratko
StoryEditor

Panorama 2023.: Konferencija koja okuplja više od tisuću sudionika ove godine počinje 27. rujna

20. Rujan 2023.

Konferencija Panorama koju Libusoft Cicom ove godine organizira 23. put za redom održavat će se od 27. do 29. rujna u zagrebačkom hotelu Antunović. Riječ je o događaju koji okuplja sudionike različitih sektora – od javne uprave i proračunskih korisnika preko komunalnih poduzeća i upravitelja stambenim zgradama do trgovačkih društava i neprofitnih organizacija. Lani ih je bilo više od tisuću, a u Libusoft Cicomu uvjereni su da će dosadašnji broj posjetitelja ove godine ponovno rasti.

Porezna reforma i nadolazeći zakoni

S tim ciljem i ovaj su put dodatno obogatili svoj sadržaj. Dakako, u središtu zbivanja Panorame 2023. nalazi se porezna reforma koja od 1. siječnja donosi značajne promjene u poslovanje. No, predavači će govoriti i o izazovima koji se očekuju s nadolazećim zakonima, poput onog vezanog uz utjerivanje dugova ali i Zakona o upravljanju državnom imovinom. U Libusoft Cicomu ističu kako je predavanjima cilj što kvalitetnije uputiti korisnike u ono što ih očekuje i pripremiti ih za buduće izazove.

Uredsko i nikad više panel rasprava

Ističu i kako će se uz nadolazeće zakone te propise baviti i onim postojećima pa će tako primjerice veliki dio Panorame posvetiti uredskom poslovanju koje će obraditi kroz brojne analize, na praktičnim primjerima ali i izmjenjujući iskustva. Upravo to je jedan od razloga zbog kojeg će konferencija imati nikad više panel rasprava i to s panelistima iz različiti lokalnih i regionalnih jedinica RH. Uz uredsko poslovanje riječi će biti i o digitalizaciji, upravljanju imovinom i brojnim drugim temama, a sudionike očekuje i čak 13 različitih radionica.

Cilj nam je osigurati korisnicima što kvalitetnija programska rješenja, ali im dati i svu potrebnu podršku za stalni napredak u poslovanju. I tu im na raspolaganju tijekom cijele godine stoje naši stručnjaci. No, Panorama je za nas posebno značajna jer cijeloj našoj poslovnoj priči daje uvijek dodatnu dimenziju, poručuju iz Libusoft Cicoma iz kojeg vas pozivaju da im se pridružite na ovogodišnjoj konferenciji.

Više detalja o Konferenciji Panorama možete doznati na https://lc-panorama.com/.

28. travanj 2024 23:56