Ukratko
StoryEditor

Pitomača okupila 80 obrtnika na 8. Izložbi proizvoda i usluga

16. Lipanj 2016.

U organizaciji Udruženja obrtnika općine Pitomača uz suorganizatora Hrvatsku gospodarsku komoru – Županijsku komoru Virovitica i pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Virovitica, Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije i Općine Pitomača te uz sponzorstvo Erste banke, Slatinske banke, Zagrebačke banke i Croatia osiguranja, 15. lipnja 2016. svečano je otvorena 8. Izložba proizvoda i usluga.

Svoje proizvode na izložbi je predstavilo osamdesetak obrtnika, poduzetnika i poljoprivrednih proizvođača s područja  općine Pitomače, ali i šire. Za vrijeme trajanja izložbe, osim u razgledavanju izložbenog prostora, posjetitelji su mogli uživati u degustaciji  različitih vrsta proizvoda, a u okviru programa izložbe bit će podijeljene i brojne nagrade izlagača te prezentirana revija frizura Frizerske sekcije.

Također je tiskan i katalog izlagača koji uz podatke o brojnim izlagačima sadrži i podatke o  visini prihoda tvrtki i obrta na području općine Pitomača te broj zaposlenih. Podršku za ovakvim načinom promidžbe obrtnika dao je i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Darko Knežević  koji je u pratnji sekcije frizera UO općine Pitomača izvlačiti dobitnici nagradne igre.

Posebna zanimljivost ovogodišnje izložbe je edukativna nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji popunom anketnog upitnika vezanog za poslovanje pitomačkih poduzetnika. Izložba traje do 17. lipnja navečer, kada će se nakon revije 11 frizerskih salona članova sekcije frizera UO općine Pitomača izvlačiti dobitnici nagradne igre.

19. travanj 2024 14:36