Ukratko
StoryEditor

‘Uspjeh je izbor!‘ autorice Melite Pavlek istražuje nepresušno vrelo vlastitih rješenja

14. Prosinac 2023.

Novo HUOJ-evo izdanje Uspjeh je izbor - jednostavni savjeti za učinkovitu komunikaciju autorice Melite Pavlek predstavljena je 12. prosinca 2023. u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića.

Predstavljanje je otvorio predsjednik Udruge Mario Aunedi Medek, nakon kojeg je autorica Melita Pavlek predstavila sadržaj knjige kao i motivaciju za pisanjem upravo ovog priručnika.

Gosti predstavljanja, Miroslav Varga, stručnjak za online marketing i jedini Google trener u svojstvu šesterostrukog djeda te Barbara Slade Jagodić, jedna od prvih web novinarki, urednica, blogerica, vlasnica SEO agencije, kako sama kaže - i majka i poduzetnica, podijelili su svoje životne priče i motivaciju za radom.

Priručnik daje korisne savjete o motivaciji, komuniciranju i javnom nastupu uz praktične vježbe i prijedloge različitih aktivnosti vezanih uz poboljšanje komunikacijskih vještina. Priručnik se odlično kombinira s motivacijskim karticama "Poticaj za svaki dan" koje je autorica nedavno izdala.

– Kombinirajući različite izvore, tehnike i iskustvo, njihov je cilj sa zainteresiranima podijeliti alate koji zaista funkcioniraju. Svaki od njih samo je motivacija da istražujete nepresušno vrelo vlastitih rješenja. I poticaj da ne budete škrti, da dijelite dobre, korisne i zanimljive informacije i osjećaje. Toga nam toliko nedostaje... Jer, na kraju dana, ne postoji uspješno društvo bez zadovoljnog pojedinca, stoga je SREĆU nužno svjesno izabrati, a zatim i − dijeliti – rekla je Melita Pavlek.

Melita Pavlek završila je studij novinarstva te poslijediplomski studij za demokraciju i razvoj. Svoju poslovnu karijeru nastavlja u odnosima s javnošću te više od 15 godina surađuje kao savjetnik za komuniciranje u elektroničkim i pisanim medijima. Vjeruje da postoji sedmo čulo koje moramo razviti kako bismo pronašli svoje mjesto u svijetu − pokretačica je Seventh Sense Coaching centra za osobni razvoj te autorica motivacijskih  kartica "Poticaj za svaki dan".

Priručnik se može nabaviti slanjem upita na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. po pretprodajnoj cijeni od 5,50 eura do 18. prosinca 2023.

27. travanj 2024 08:06