Ukratko
StoryEditor

Uzmite 50€ i trgujte dionicama ove futurističke tvrtke

11. Srpanj 2016.

Od početka veljače do danas, cijena dionica Tesla Motorsa je porasla preko 50%.

Brokerska kuća Fortrade, svim čitateljima portala liderpress.hr, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Tesla Motorsa na svjetskoj burzi..

50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Tesla Motors je nedavno u Kini lansirao Model X75D, kao posljednji u liniji od Modela X. Plan kompanije je da ostvari snažno prisustvo u ovoj regiji, gdje potražnja za luksuznim električnim automobilima sve više raste. Razlika u cijeni na tržištu u Kini i Americi nije umanjila potražnju. Model X 75D će u Kini koštati čak $125,630, iako je u Americi njegova cijena $83,000. Cijena u Kini značajno je veća nego bilo gdje u svijetu zbog jako visokih uvoznih taksi.

Tesla Motors je nedavno najavio da udvostručuje svoje planove za proizvodnju i da planira da do 2018. godine dostigne proizvodnju od 500,000 vozila godišnje, što je ranije bio cilj predviđen za period do 2020.godine.

Tvrtka se nada da će model X imati sličan utjecaj na tržište obiteljskih automobila, koji je Model S imao na „executive“ sferu automobila.

Nedavni incident u kojem je poginuo test vozač Modela S, pri vožnji auto pilotom, otvorio je neka pitanja o sigurnosti ovog sistema, međutim i pored privremenog pada cijene dionica, to nije značajnije utjecalo na narudžbe Teslinih automobila.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

18. travanj 2024 11:39