Ukratko
StoryEditor

Zvona catering i ove godine poslužio vrhunske zalogaje na konferenciji ‘Žene u biznisu‘

15. Prosinac 2023.
Zvona catering iz Zagreba, obiteljska tvrtka osnovana 1994., osigurava gastroponudu diljem Hrvatske te u susjednim zemljama za privatne i poslovne stranke. Zahtjevima klijenata u potpunosti se prilagođava, a bogat i raznovrsan jelovnik počiva na najkvalitetnijim namirnicama

Korporativni događaji, domjenci, privatne proslave ili vjenčanja zahtijevaju vrhunski catering s bogatom ponudom hladnih i toplih jela te slastica. A da bi se osigurala besprijekorna gastronomska ponuda i ove se godine za pripremu i posluživanje hrane u sklopu konferencije poslovnog tjednika Lider ‘Žene u biznisu‘ pobrinuo Zvona catering iz Zagreba. Zalogaji (finger food) Zvona cateringa poput malih pikantnih burgera, kanapea, brusketa ili rolica, predjela sa sirevima, dalmatinskim pršutom, slavonskim kulenom, lososom, salatama i vlastitim pecivom, glavna jela s dalmatinskom pašticadom, pljukancima ili malim zagrebačkim odreskom od piletine uvijek su siguran izbor za razna poslovna i privatna druženja.

Najbolje i za vegetarijance

Pri tome nije zaboravljena ni vegetarijanska kuhinja, pa Zvona catering nudi i vegetarijanske zalogajčiće i burgere, crudités odnosno predjela koja se sastoje od narezanog ili cijeloga sirovog povrća s umakom te prigodne salate. Uz vegetarijanske slastice poput raw torte, raw zalogajčića i slastica u čaši, u ponudi su neizbježne klasične slastice kao što su uvijek iznimno traženi sitni domaći kolači, tortice, torte, ekleri i kolač od sira.

Zvona catering obiteljska je tvrtka osnovana 1994. godine i dugogodišnji je Liderov partner koji ga na poslovnim događajima prati uslugama cateringa. Catering osigurava i diljem Hrvatske te u susjednim zemljama, također za privatne i poslovne stranke. Pri tome se zahtjevima klijenata u potpunosti prilagođava prema prilici za koju je catering dogovoren te prema predviđenom proračunu.

Slastice zaštitni znak

Njeguje se i poseban odnos prema zaposlenicima, od kojih mnogi već niz godina rade u Zvona cateringu te se smatraju gotovo dijelom obitelji. Da bi proizvodnja bila olakšana ponajprije djelatnicima, tvrtka je sagradila i novi poslovni prostor sa showroomom te je osuvremenjen postojeći. Ove je godine ujedno otvorena i slastičarnica Noublie u Središću, u Ulici Brune Bušića 16.

Zvona catering klijenti ponajviše prepoznaju upravo po slasticama, koje su mu postale svojevrsni zaštitni znak. Slastice se zato prodaju i preko web shopa www.noublie.hr., a s obzirom na to da smo u prebožićnom razdoblju, Zvona catering već je poprilično popunjen narudžbama za Božić.

Više o ponudi Zvona cateringa može se naći na www.zvonacatering.hr, izravno upitom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko telefona 01/3879 801.

Sadržaj nastao u suradnji sa Zvona cateringom.

26. travanj 2024 04:35