Znanja
StoryEditor

Besplatan webinar o Solo računovodstvu

17. Rujan 2014.
Piše:
lider.media

Godinu i pol dana na hrvatskom tržištu je prisutan Solo, web servis za izdavanje (fiskalnih) računa i ponuda.

Najveća novost je svakako Solo API (aplikacijsko programsko sučelje). Od sada se Solo račun može povezati s programima, aplikacijama, web trgovinama što je jednostavno uz detaljnu API dokumentaciju. Mogućnosti su nebrojene pa nije ni čudno da su ovu funkciju tražili mnogi korisnici. Kako Solo uvijek sluša prijedloge onih koji ga upotrebljavaju uz ovu novost uveli su još pregršt novih opcija poput opcije slanja računa na više e-mail adresa, plaćeni paket je dobio detaljni graf prihoda za pojedinog klijenta, Solo sada pamti i rokove plaćanja računa i ponuda, a redizajnirani su i statusi računa za lakše praćenje poslovanja.

S obzirom na to da je Solo servis besplatan (do tri računa mjesečno) sa svim funkcijama, organizirat će se i besplatan webinar Solo računovodstvo na kojem će se zainteresirani moći upoznati s funkcijama ovog servisa koji koristi više od 1 500 poduzetnika.

Webinar će se održati 30.09.2014. u 11 sati putem Google Hangouts, a gledati ga možete i na YouTubeu.

Na webinaru će se polaznici upoznati sa servisom Solo i naučiti kako izdati račun, napisati ponudu, kako ponudu prebaciti u račun, poslati račun e-mailom, kako pratiti status računa i ostalo. Svi polaznici webinara će na kraju imati priliku dobiti besplatnu mjesečnu licencu za neograničeni paket Solo.

29. travanj 2024 11:43