Znanja
StoryEditor

Iskusite E/MBA program na besplatnom trodnevnom modulu i osvojite upisni popust do 3.600 EUR!

15. Listopad 2015.

COTRUGLI Business School Vas poziva da sudjelujete na trodnevnom modulu kojim ćete iskusiti E/MBA program te dobiti odgovore na sva pitanja oko kvalitete programa, modula, predavača, upisnog procesa te imati priliku upoznati predstavnike Škole.

Experience E/MBA modul održati će se 06.-08.11.2015. u prostorijama COTRUGLI Business School u Zagrebu, a voditi će ga jedan od najviše ocijenjenih predavača od strane COTRUGLI polaznika – profesor Anthony J. Evans. Sudionici će imati priliku saznati više o odnosu između strategije i konkurentnosti te na dinamičan, slikovit i praktičan način razumjeti korelaciju između monetarne i fiskalne politike.

Modul je namijenjen svim kandidatima koji su zainteresirani za upis na E/MBA program te se kotizacija ne naplaćuje. Svi sudionici na trodnevnom modulu ostvarit će 20% upisne pogodnosti za generaciju koja kreće u siječnju 2016. godine. COTRUGLI moduli su odlična prilika za sudionike da prošire svoju mrežu poznanstava.

COTRUGLI Business School okuplja vrhunske polaznike, međunarodne predavače te trenutačno broji 1.500 polaznika i alumnija iz cijele regije. Također, jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj čiju akreditaciju posjeduje samo 2% poslovnih škola u svijetu.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem Online aplikacijskog formulara do 27.10.2015., no preporučujemo raniju prijavu kako bi na vrijeme bili pozvani na sastanak s predstavnikom Škole. 

05. svibanj 2024 04:31