Znanja
StoryEditor

MBA program kao dobra odluka za još uspješniju Novu 2016. godinu!

22. Prosinac 2015.
Piše:
lider.media

Jeste li znali da 74% COTRUGLI Alumnija smatra da je upravo MBA program razlog njihovog napretka u karijeri? - Postanite i Vi dio COTRUGLI priče u 2016. godini, te se pridružite Alumni Panelu 19. siječnja i saznajte iskustva perspektivnih menadžera o utjecaju E/MBA programa na poslovni i osobni razvoj.

S obzirom da upisi u novu generaciju International MBA programa traju do 15. siječnja, a za Executive MBA program do 5. veljače, Alumni Panel je odlična prilika da saznate sve o COTRUGLI programima i pridružite se novoj generaciji.

Panelisti su COTRUGLI Alumniji koji dolaze iz različitih menadžerskih pozicija i profesija- CEO, predstavnik srednjeg i višeg menadžmenta, specijalist i poduzetnik. Tema koju će zaokružiti, svatko iz svoje perspektive, jest utjecaj E/MBA programa na njihove karijere, osoban i profesionalan razvoj.

Sudionici će također saznati više o kvaliteti programa, modula, predavača, upisnog procesa te imati priliku upoznati predstavnike Škole. Svi zainteresirani kandidati mogu više saznati o događaju ovdje te se prijaviti putem Online aplikacijskog formulara.

Datum: 19. siječnja 2016.

Vrijeme: 18h

Lokacija: Zagreb, COTRUGLI Business School (Domobranska BB)

COTRUGLI Business School jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj te okuplja perspektivne polaznike, međunarodne predavače i trenutačno broji 1.500 polaznika i alumnija iz cijele regije. 

Alumni Panel je namijenjen svima koji razmišljaju o upisu na E/MBA program te je dobra prilika da sudionici prošire svoju mrežu poznanstava.

04. svibanj 2024 22:36