Znanja
StoryEditor

Poticanje poduzetničke klime

23. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Regionalna razvojna agencija Porin uz potporu Ministarstva poduzetništva i obrta organizira niz seminara za poduzetnike u sklopu poticajnih mjera projekta Obrazovanje za poduzetništvo za 2012. godinu.

Cilj projekta je razvoj vještina i usvajanje specifičnih znanja o poduzetništvu, razvijanje pozitivnog stava prema poduzetništvu i razvoj poduzetničke kulture.

Seminar Socijalne mreže, s kojim će biti otvoren ciklus edukacije obrađivat će slijedeću tematiku: Osnovne razlike tradicionalnog i internet marketinga, Razumijevanje magije društvenih mreža i kako to utječe na odluke o kupnji, Vrste društvenih mreža i Facebook, 4 temeljna elementa uspješnog Facebook marketinga, Postavljanje ciljeva i mjerenje uspješnosti Facebook marketinga, Dobri i loši primjeri Facebook marketinga, Facebook marketing case study iz prakse, Primjer izrade profesionalne Facebook stranice. Predavač Igor Mošič, dipl.oec. i Google AdWords certified partner iz Rijeke je osnivač YabadooIT Marketinga (www.yabadooit.com) kojim je svoje 14-godišnje iskustvo u prodaji nadogradio specijalizacijom na području naprednog korištenja Googlea i Facebooka s ciljem dodavanja vrijednosti i konkurentske prednosti tvrtkama.

U sklopu programa edukacije bit će obrađene korisne teme kroz jednodnevne i dvodnevne seminare, s vrsnim i iskusnim predavačima – zaposlenicima RRA Porin i vanjskim suradnicima, navodi se u priopćenju. Seminari su u potpunosti financirani sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta, te su za polaznike u cijelosti besplatni.

03. svibanj 2024 15:19