Znanja
StoryEditor

Prijavite se i osvojite jednu od 12 MBA stipendija!

11. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Lider već sedmu godinu za redom nagrađuje hrvatsku poslovnu javnost stipendijama za jedine međunarodno akreditirane MBA programe u Hrvatskoj.

Kandidati koji se prijave na natječaj imat će priliku osvojiti jednu od 12 stipendija na COTRUGLI Business School u vrijednosti od 105.000 eura.

MBA program je vodeći standard svjetske poslovne edukacije, koji polaznicima donosi veću konkurentnost prilikom zapošljavanja ili napredovanja u karijeri. Prema podacima servisa MojaPlaća.hr ‘Ispitanici sa završenim MBA programom imaju u prosjeku 36 posto višu plaću od magistara struke, a 58 posto višu plaću u odnosu na prvostupnike‘.

Uvjeti za prijavu Selekcijskom procesu možete pristupiti ukoliko znate engleski jezik, završili ste fakultet i imate potrebno radno iskustvo (ovisno o programu za koji se prijavljujete). Stipendije dodeljujemo za dva različita MBA programa, koji su koncipirani tako da polaznici minimalno izostaju s radnog mjesta. U svakoj kategoriji dodeljuje se jedna puna i pet polovičnih stipendija:Executive MBA program je namijenjen višem managementu i poduzetnicima. Uvjeti za prijavu za stipendiju su minimalno 5 godina relevantnog radnog iskustva, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Predavanja se održavaju jedan produženi vikend mjesečno (od petka do nedelje), u Zagrebu.MBA program je pripremljen za potrebe junior managera. Uvjeti za prijavu su minimalno tri godine radnog iskustva, znanje engelskog i fakultetska diploma. Program se održava u tjednim modulima na različitim lokacijama u regiji. Kako se prijaviti? Proces za prijave se sastoji od dva kruga. Prvi korak je on-line prijava koju možete napraviti ovdje. Nakon što se prijavite dobit ćete aplikacijski materijal na engleskom koji treba ispuniti i vratiti mailom do 1. travnja u ponoć. U drugi dio selekcijskog procesa bit će pozvani najbolji kandidati, a finalna selekcijska procedura i testiranje bit će održani 27. i 28 travnja (subota i nedjelja) u Zagrebu.

-Stipendijski proces na COTRUGLI Business School oduvijek mi je bio vrlo zanimljiv i izazovan. Moram priznati da sam skupljala hrabrost za prijavu jer nisam bila sigurna da i ja to mogu. Nakon osvajanja stipendije znam da mogu, a možete i Vi!-kazala je financijska menadžerica Rochea Ana Hanjal.

07. svibanj 2024 10:38