Znanja
StoryEditor

Sudjelujte na trodnevnom Experience E/MBA predavanju

18. Rujan 2015.

Sudjelujte na trodnevnom Experience E/MBA predavanju i iskusite sve benefite COTRUGLI E/MBA programa!

  • Doživite MBA program
  • Upoznajte predavače
  • Proširite svoj network
  • Unaprijedite svoje poslovne vještine
  • Ostvarite 20% upisne pogodnosti

Vodeća poslovna škola Jugoistočne Europe, COTRUGLI Business School, omogućava menadžerima u Hrvatskoj da sudjeluju na predavanju iz područja menadžerske ekonomije i konkurentnosti te iskuse vrhunsku kvalitetu programa koji je završilo preko 1.500 menadžera u regiji. Experience E/MBA modul će se održati 06.-08.11.2015. u prostorijama COTRUGLI Business School u Zagrebu.

Kroz trodnevni modul sa Profesorom Anthony J. Evansom, koji ima dugogodišnje iskustvo u predavanju na MBA i Executive MBA programima u školama kao što su ESCP Europe, Danube University, Helsinki School of Economics i COTRUGLI Business School, sudionici će saznati više o odnosu između strategije i konkurentnosti. Profesor Evans je autor knjige Markets for Managers, a njegovi stručni radovi objavljivani su u mnogobrojnim novinama i akademskim časopisima.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti preko Online aplikacijskog formulara do 27.10.2015., nakon čega će biti pozvani na konzultacije sa predstavnicima Škole.

Kriteriji za ulazak u proces selekcije su sljedeći:

  • Relevatno radno iskustvo
  • Završen fakultet
  • Znanje engleskog jezika

Predavanje je namijenjeno svim kandidatima koji su zainteresirani za upis na E/MBA program te se kotizacija ne naplaćuje. Svi sudionici na trodnevnom modulu ostvarit će 20% upisne pogodnosti za generaciju koja kreće u siječnju 2016. godine.

- - - - - - - - - - -

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz managera u lidera kroz nova znanja, networking i razumijevanje poslovanja na globalnoj razini. MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svijetu i od iznimne je važnosti za svakoga tko shvaća vrijednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i osobni razvoj.

COTRUGLI Business School kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) COTRUGLI pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Pored dva edukativna centra u Zagrebu i Beogradu, COTRUGLI ima pet ureda u Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, Beču i Dubaiu, čime pokriva tržište od 9 zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunjska, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljnjeg globalnog širenja.

Prijavite se danas!

05. svibanj 2024 00:57