Znanja
StoryEditor

Tko su MBA anđeli?

18. Lipanj 2013.
Piše:
lider.media

U četvrtak 4. srpnja imat ćete priliku sudjelovati na zanimljivom događanju. Prijavite se i osigurajte mentorstvo MBA anđela! MBA anđeli su uspješni poduzetnici i iskusni manageri koji su završili međunarodno akreditirani MBA program na COTRUGLI Business School. Ako razmišljate o MBA programu, njihovo iskustvo i savjeti mogu biti od neprocjenjive vrijednosti.

Želite upisati MBA jer ste svjesni njegovih prednosti poput stjecanja aktualnih poslovnih znanja i širenja networkinga? Dođite poslušati one koji su ga već završili i u poslu primjenili naučeno, poput Jadranke Boban Pejić, Direktorice i suvlasnice Biovege, Ivane Galić, Rukovoditeljice marketinških komunikacija u VIPnetu ili Senada Kulenovića, Operativnog direktora za eBusiness u HT-u.

-Sjajne kolege, sjajni predavači, sjajan program! Executive MBA me natjerao da promislim o vlastitoj karijeri te što bih trebao napraviti da promijenim sebe kako bih postao bolja osoba, kako na poslu, tako i privatno- kaže Lora Čurković, Predsjednik Uprave Sedam IT i jedan o MBA anđela.

Prijavite se za mentorstvo i druženje s MBA anđelima do 1. srpnja na stranicama COTRUGLI Business School, na kojima možete vidjeti i imena ostalih MBA anđela.

07. svibanj 2024 12:19