Hrvatska
StoryEditor

Jesensko izdanje Zagreb Auto Weeka uskoro u Arena Centru

15. Listopad 2015.
Piše:
lider.media

Osmo izdanje Zagreb Auto Weeka održati će se u Arena Centru od 6. do 8. studenog, a posjetiteljima će se po prvi puta predstaviti neki od najnovijih modela poznatih auto brandova.

Osim premijernih iznenađenja, posjetitelji će moći uživati u mnoštvu dodatnih i popratnih sadržaja vezanih za auto moto industriju. I ove jeseni Auto Week će ugostiti najbolje stylere i tunere iz Hrvatske i regije koji će na jednom mjestu prezentirati najnovije trendove iz svijeta tuninga.

U skladu sa svjetskim trendovima dio prostora sajma predviđen je za neizostavnu Eko zonu, gdje će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca. Naravno, nezaobilazan dio jedne ovakve auto moto priredbe svakako su i prekrasne hostese koje su već postale zaštitni znak Auto Weeka.

Na jesenskom izdanju predstavit će se i mnoge auto kuće, koje će samo za ovu prigodu izložiti najnovije i najbolje modele dostupne na našem tržištu. Publika će tako na jednom mjestu, iz prve ruke moći doznati sve informacije, koje će im olakšati odabir novog limenog ljubimca.

06. svibanj 2024 18:15