Aktualno
StoryEditor

Learn To Invest powered by Genius konferencija: Putovanje do financijskog uspjeha

16. Listopad 2023.
learn to invest

Bilo da ste već iskusni investitor ili tek početnik, proširite svoje horizonte i nemojte propustiti ovu priliku za putovanje do financijskog uspjeha.

O LTI-u

Nakon što je ‘Learn To Invest‘ dosad ugostio više od 300 sudionika na prethodnim izdanjima projekta, Ekonomska klinika, u suradnji s generalnim sponzorima projekta InterCapital i Positive Equity, nastavlja svoju misiju educiranja i promicanja investiranja među građanima. Ove godine projekt će se održati 21. i 28. listopada, a mjesto održavanja će ponovo biti renomirani Hotel Dubrovnik. Cilj ove dvodnevne konferencije osnažiti pojedince kroz bogat program, pružajući priliku priliku za dublje razumijevanje svijeta investiranja.

Tematski podijeljene panel rasprave i stručna predavanja omogućuju kvalitetan sadržaj i široki spektar tema investiranja. Kroz ovaj edukativni događaj, istražit ćemo Metaverse, analizirati dinamiku kriptovaluta i zaroniti u svijet blockchain i Web3 tehnologije. Također ćemo istražiti i ‘tradicionalne‘ pristupe investiranju, obuhvaćajući ulaganje u zlato, nekretnine, dionice, obveznice i poduzetništvo.  Raspored predavanja zajedno s popisom predavača možete pronaći na web stranici Ekonomske klinike.

Zašto se prijaviti?

Osim prilike da dublje istražite navedene teme s stručnjacima iz uglednih organizacija poput  InterCapital-a, Positive Equity-a, Centra Zlata, Optimtrader-a, Kriptomata, Electrocoina i drugih. Ovaj projekt također nudi jedinstvenu priliku za širenje vaše profesionalne mreže. Moći ćete uspostaviti veze kako s predavačima i panelistima, tako i s drugim sudionicima koji dijele istu ambiciju i interes za ovim temama.

Projekt je otvoren za studente svih fakulteta, osobe bez iskustva u investiranju, kao i one koji su već upoznati s različitim oblicima ulaganja. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene putem obrasca.

26. travanj 2024 12:32