Aktualno
StoryEditor

Lider i Iroha Nature daruju tri maske za lice nove generacije - dobitnici

03. Kolovoz 2017.

Umor, bore, suha koža, neujednačen ten, proširene pore… što god vas muči, rješenje je nadohvat ruke. Maske za lice nove generacije nude spas za sve probleme s kojima već dugo vodite bitku.

Maske za lice skrivaju eliksir ljepote

Svakodnevna pravilna njega neizbježna je ako želimo lijepu i, što je još važnije, zdravu kožu. Ipak, dnevni režim njege ponekad jednostavno nije dovoljan. Maske za lice sjajan su saveznik u borbi s borama i jedan od najboljih načina za dubinsku hidrataciju kože, kao i postizanje blistavog, svježeg izgleda. Maske su nevjerojatni spasitelji zdravlja i ljepote kože, a što je još bolje, u rezultatima možete uživati već danas! Maske nove generacije bogate su hranjivim sastojcima, dubinski prodiru u kožu i istog trenutka liječe, obnavljaju, hrane i umiruju, brišu bore i fine linije, ujednačavaju ton kože čineći je vidljivo čvršćom. No, kako biste doista uživali u predivnoj koži, važno je odabrati onu pravu.

Koži je gotovo uvijek potrebna povećana hidratacija, posebice nakon jačeg izlaganja suncu. Hranjivi sastojci duboko prodiru u epidermu omekšavajući kožu i povećavajući njezinu elastičnost. Upravo tako djeluje IROHA Nature maska za glatku kožu s kokosom i ružom. Uz predivan miris, stvara osjećaj ugode i dodatno hidratizira kožu i održava je mekom i opuštenom.

Poklanjamo tri ove maske!

IROHA Nature maske sadržavaju visokokvalitetne formule s prirodnim serumima, nisu testirane na životinjama, bez parabena su, nude intenzivan tretman, praktičan, instant učinak u samo 15 minuta s profesionalnim rezultatima kod kuće. Učinkovite za različite potrebe i sve tipove kože – na vama je samo odabrati željeni tretman. Maske potražite u DM i Muller prodavaonicama. Više detalja pročitajte na linku.

Iroha Nature pratite na facebook i instagram stranicama!

Kako sudjelovati

Odgovorite na pitanje što sadrži Iroha Nature DETOX kolekcija. Lajkajte Facebook stranicu Lider trenda, a točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do srijede 2. kolovoza do ponoći. Dovoljan je samo jedan mail po osobi. Više mailova s iste e-mail adrese smatrat će se spamom te će se takvi sudionici diskvalificirati. Dobitnici će biti odabrani pomoću programa za slučajni kompjuterski odabir, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i Lider trenda te u ovom tekstu bit će objavljena u četvrtak, 3. kolovoza.

Dobitnice:  Danijela Frlan, Silvana Banovac

27. travanj 2024 19:04