Aktualno
StoryEditor

Pusti otok na Njuškalu se prodaje za 1.200.000 eura

11. Rujan 2018.

Novi list donosi pregled najzanimljivijih oglasa koji se oglašavaju za prodaju na internetskom oglasniku Njuškalu.

Uz more uobičajenih stvari, poput stanova, automobila, strojeva i sportske opreme, prodaje se i otok Srednja Kluda, u trogirskom arhipelagu ukupne površine 23.324 metara četvornih. Prekriven je niskim raslinjem i makijom, na njemu su i dvije srušene pojate, a cijena mu je 1.200.000 eura.

>>>Njuškalo: Ako je ponuda predobra da bi bila istinita, oprez!

Od neobičnih stvari na prodaju tu su raznorazni gobleni s motivima pastirske idile, djevojke s jarcem i Josipom Brozom Titom, a tu su i prenosiva govornica za političke govore, pleteni grijač za penis, lokomotiva i viteški oklop.

Na oglasniku je trenutno 1,5 milijuna aktivnih oglasa, dnevno se preda više od 8000 novih oglasa, a Njuškalo je lani povećalo prihode za gotovo 30 posto, odnosno završilo prošlu godinu s oko 7,3 milijuna eura prihoda i 1,2 milijuna eura dobiti.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

23. travanj 2024 06:44