Aktualno
StoryEditor

Sense Consulting: Integracijom Razbora nastala nova velika konzultantska kuća

11. Lipanj 2017.

Tvrtka za savjetovanje o razvoju u javnom sektoru Razbor spojila se s konzultantskom tvrtkom za menadžmentski konzalting, inovacije i regulatorne reforme Sense Consulting. Tako je stvorena nova, velika i izvorno hrvatska konzultantska tvrtka koja ima kapacitete, znanja i iskustva za sve ključne izazove kako iz privatnog, tako i iz javnog sektora. Tvrtke će se operativno, organizacijski i fizički integrirati u sustav Sense Consultinga. No Razbor d.o.o i Razbor kao brend nastavit će poslovati poput odjela/sektora za javni sektor u sklopu Sense Consultinga.

>>>Sense Consulting drugom kampanjom na Funderbeam SEE planira prikupiti više od 4 milijuna kuna

Mirjana Samardžić Novoselec, koja je bila 50-postotna suvlasnica Razbora, postala je suvlasnica Sense Consultinga i partnerica zadužena za javni sektor. Kako je izjavio Vedran Antoljak, glavni partner Sense Consultinga, udruživanjem dviju tvrtki nastala je najveća izvorna hrvatska konzultantska tvrtka s više od pedeset stalno zaposlenih savjetnika i ekosustavom s više od sto vrhunskih stručnjaka i partnerskih organizacija te s iznimnim stručnim kapacitetima za pripremu i provedbu pametnih rješenja za razvoj poslovanja privatnog i javnog sektora. Svi su zaposlenici Razbora zadržani, a traže se i novi kojima se žele dodatno osnažiti kompetencije nove tvrtke za javni sektor.

>>>Sense Consulting: Danas imamo 5 educiranih, osposobljenih i još važnije samozaposlenih branitelja

- Naš je strateški cilj postati vodeća savjetnička tvrtka u Jugoistočnoj Europi, a ovo nas udruživanje znatno približava tom cilju - rekao je Antoljak.

10. svibanj 2024 06:51