Aktualno
StoryEditor

Slovenci preuzeli NCP-Grupu od Prgina, vlasničke promjene u Elki, Adriatic kampu…

17. Lipanj 2019.

Tvrtka ISKRA BRODOGRADILIŠTE 1 iz Šibenika preuzela je NCP-NAUTIČKI CENTAR PRGIN-GRUPU od Gorana Prgina. Novi vlasnik NCP-a u vlasništvu je slovenske tvrtke ISKRA, ELEKTRO IN SISTEMSKE REŠITVE.

Ivan Meliš, Krešimir Škeljo, Vlado Tabak i LUVIS PROJEKT izašli su iz vlasničke strukture ELKE iz Zagreba. Sad su kao suvlasnici ostali Dalibor Hren i Miljenko Hacek, te tvrtka COTRA koja je u Hacekovom vlasništvu.

Marino Brečević, Mladen Buršić i Igor Arnold izašli su iz vlasničke strukture ADRIATIC KAMPA iz Pule. Jedini vlasnik sad je VACANCESELECT HOLDING. Samo dva dana ranije, 10. lipnja, ta se tvrtka upisala u Sudski registar kao suvlasnik umjesto VACALIANS HOLDINGA s iste pariške adrese. Tada je promijenjen i tročlani NO, postavljena je nova francuska trojka, a 12. lipnja taj je NO ukinut. Buršić je podnio ostavku na članstvo u Upravi, a druga dvojica sad već bivših suvlasnika i dalje su na čelu tvrtke kao dvočlana Uprava. ADRIATIC KAMP poslovanje fokusira na pružanje usluga smještaja gostiju u luksuzno opremljenim mobilnim kućicama. Nekoliko stotina mobilnih kućica smješteno je u osam kampova u Istri i Dalmaciji).

Lena Habuš imenovana je novom partnericom u revizorsko-konzultantskoj tvrtki EY HRVATSKA.

Liuba Samotyeva nova je članica NO-a PBZ INVESTA umjesto Marca Cantona. Ostatak NO-a dobio je novi mandat.

Robert Krklec novi je direktor HEP Proizvodnje umjesto Željka Starmana, koji je smijenjen i među osumnjičenima je za tragediju u HE Dubrovnik u kojoj su tri radnika izgubila život.

Giancarlo Loacatelli novi je i jedini član Uprave TECNOPLAST ISTRE iz Buja. Njegov prethodnik Adelio Snidero opozvan je s te pozicije.

Enco Crnobori podnio je ostavku na mjesto člana Uprave MED-EKO SERVISA iz Pomera (općina Medulin), pa Edo Krajcar nije više predsjednik Uprave nego jedini član.

Zoran Viljac novi je član NO-a CROATIA AIRLINESA umjesto Vjekoslava Jelića.

Nera Šunjić nije više članica Uprave OTP BANKE. Ivanu Šimičeviću dodijeljena je prokura.

Dosadašnja prokuristica UNIMERA iz Čakovca Biserka Andrašević imenovana je predsjednicom Nadzornog odbora umjesto Juraja Gregura, koji je sad njen zamjenik, a dosadašnji zamjenik predsjednika NO-a Ivan Sanjković nije više u deveteročlanom NO-u.

Srećko Mislović novi je član NO-a TVORNICE STOČNE HRANE iz Čakovca umjesto Marice Varošanec. Ostalih četvero članova NO-a dobili su novi mandat.

Davor Slišković novi je direktor BRODOGRADILIŠTA I MARINE iz Betine umjesto opozvanoga Perice Eleza.

Davor Vugdelija novi je suvlasnik FASHION COMPANY iz Splita, uz Donatellu Vugdeliju i tvrtku FASHION CO. iz Beograda.

Ivica Breko nije više u Upravi tvrtke KARL DIETZ KIJEVO. Stanko Gojević ostao je direktor tvrtke za proizvodnju i trgovinu ortopedskim proizvodima u vlasništvu Bernarde Gojević.

30. travanj 2024 18:42