Poslovna scena
StoryEditor

Mate Rimac objavio upute za sve koji žele razgovarati s njim

03. Srpanj 2013.
Piše:
lider.media

Mate Rimac na svojem Facebook profilu objavio je upute za sve koji koji mu misle pisati s pitanjima, zahtjevima ili drugim besmislicama, i to na engleskom jeziku.

Kako je sam napisao do sada je na većinu mailova odgovarao, ali odlučio je uvesti neka pravila. Naglasio je da neće odgovarati na upite onih koji nisu pročitali pravila, a ističe da njegov radni dan počinje u osam ujutro, a ne završava prije 10 navečer i da svoje prijatelje nije vidio preko četiri mjeseca. 

Tako kao prvo pravilo zainteresirane upućuje da preko Googlea pronađu je li u nekom od ranijih intervjua već odgovorio na njihova pitanja, a požele li intervju ili posjet tvornici, da koriste press kutak na stranici. 

Rimac također neće učiti ljude kako prilagoditi svoje vozilo već ih upućuje na forume i webstranice. Također ističe da ne dijeli novac jer iako je CEO velike kompanije trenutno je u svoju kompaniju uložio sve i nema viška novca. Stao je i na stranu svojih radnika poručivši: Ako ste bezobrazni prema njima vrata za razgovor s Rimcem su zatvorena. Što se tiče zaposlenja u Rimac automobilima, poruka je da pratite web stranicu jer će se za svako novo mjesto raspisati natječaj, a svoj CV možete poslati da bi bio u bazi. Ako šaljete poruku podrške, odgovor neće uvijek stići pogotovo na Facebooku jer ako previše odgovara software ga smatra spammerom. Ako želite ipak pisati možete to učiniti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ali nekad ćete na odgovor čekati par tjedana jer prima puno mailova. Ako je ideja dobra odgovor će doći u roku par dana. I posljednje je deveto pravilo: ‘Ako me i dalje želite kontaktirati, ne mogu vam obećati odgovor. Kako biste dokazali da ste ovo pročitali prva rečenica vaše poruke treba glasiti Thomas Edison bio je seronja.’

02. svibanj 2024 13:14