Poslovna scena
StoryEditor

Sajam turizma u Londonu najavljuje značajan porast najmova rent a car vozila

10. Studeni 2016.

Najave i informacije koje dolaze sa WTM-a, jednog od najvećih sajmova turizma koji se ovih dana održava u Londonu pokazuju kako je pred nama još jedna uspješna turistička sezona. Vrlo moguće i rekordna. Prema informacijama koje pristižu od strane predstavnika FLEET rent a cara koji sudjeluju na Sajmu, najavljuje se rast poslovanja u rasponu od  17 do 25% u odnosu na proteklu sezonu.

Pokazatelji ukazuju - u skladu s potražnjom stranih partnera – kako nam predstoji i posljedični rast flota domaćih rent a car kompanija. Za očekivati je povećanje prosječnog broja vozila za gotovo 20%, dok u tehnološkom smislu, sukladno zahtjevima partnera i klijenata, FLEET rent a car najavljuje daljna ulaganja u razvoj tehnoloških aspekata na području komunikacije sa strankama i poboljšanju kvalitete usluge na tom području.

Tanja Roca iz FLEET-a ističe kako nas prema svim pokazateljima očekuje rekordna turistička sezona. „Najave su sjajne. Hrvatska je uistinu hit destinacija i možemo očekivati rekordnu sezonu, kako u turističkom smislu, tako i na području rent a car poslovanja. Ovakvi pokazatelji nas vesele i iziskovat će daljnja ulaganja u razvoj našeg poslovanja i ukupnu ponudu s ciljem zadržavanja i unapređenja konkurentnosti na svim razinama“.

26. travanj 2024 05:47