Konferencijske vijesti
StoryEditor

Koja je uloga društvenih mreža u nabavi?

22. Listopad 2015.
Piše:
lider.media

U današnjem svijetu brze komunikacije i udaljenosti komunikacija se uglavnom odvija već pomalo zastarjelim mehanizmima. Korištenje modernim konceptima društvenih mreža može brzo i efikasno učvrstiti veze te podići kvalitetu grupne razmjene mišljenja i znanja.

Kako društvene mreže pametno iskoristiti u nabavi, otkrit će nam direktorica prodaje CROZ-a Vedrana Miholić na 10. konferenciji o nabavi koju poslovni tjednik Lider i Hrvatska udruga nabavne djelatnosti organiziraju 12. studenoga u kongresnom centru Forum Zagreb.

Iza Vedrane Miholić više je od 17 godina uspješne karijere u ulozi konzultanta za metodologije razvoja softvera, upravljanje portfeljem projekata, voditelja projekata i sistemskog analitičara u financijskoj i IT industriji. Pet godina radila je kao predavač na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Čest je predavač na raznim međunarodnim i domaćim konferencijama. U zadnje vrijeme duboko je uključena u segment Social Business, gdje pronalazi načine implementacije poslovnih društvenih mreža u organizacije.

Ovogodišnja konferencija o nabavi održava se pod sloganom ‘Nabava vođena inovacijama‘, a na njoj će domaći i strani stručnjaci predstaviti važne teme za koje su zainteresirani profesionalci u nabavnoj djelatnosti.

Više o konferenciji: https://lider.media/nabava-2015/ 

02. svibanj 2024 05:13