Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi nadzornik HEP-opskrbe, treće preimenovanje Bauwerk Boena, Smjena na čelu Eurocompanyja 99…

12. Srpanj 2021.
Robert Krklecfoto Dražen Lapić

Direktor HEP-PROIZVODNJE Robert Krklec novi je predsjednik NO-a HEP-OPSKRBE umjesto Marina Cerjana. Njegova zamjenica je dosadašnja članica NO-a Vanja Varda umjesto Damira Lončarevića, a Damir Matus novi je član NO-a.

Tvrtka BAUWERK BOEN iz Đurđevca opet je promijenila naziv. Sad se zove BAUWERK GROUP HRVATSKA. Nekad je bila u vlasništvu njemačke grupacije HAAS za proizvodnju montažnih zgrada. Poslovala je kao EU HAAS DOM u Vinkovcima do 2004., kad je sjedište prebačeno u Đurđevac, a naziv promijenjen u HAAS DOM. Tvrtku 2016. vlasnički preuzima švicarski proizvođač drvenih podova BAUWERK BOEN GROUP i odmah joj mijenja naziv u BAUWERK BOEN te ulaže u modernu tvornicu parketa, koja je otvorena 2018. godine. Matična kompanija promijenila je prošle godine naziv u BAUWERK GROUP, pa je u skladu s tim i aktualna promjena naziva proizvođača parketa iz Đurđevca.

Igor Miloš novi je direktor tvrtke EUROCOMPANY 99 iz Zagreba umjesto Vlade Cvitanovića.

Petar Samac izašao je iz suvlasništva u VESTOKU iz Zagreba. Tvrtka je ostala u vlasništvu osnivača Darka Repalusta i Josipa Repalusta, koji ujedno i vode poslovanje kao direktori.

Prokura u tvrtki H-ABDUCO  dodijeljena je Andreji Moguš Tanji Prodanović, a opozvana Snježani Ivaniš i Roku Vehovcu.

Marin Leko novi je član NO-a HEP-TELEKOMUNIKACIJA umjesto Damira Lončarevića.

Kristine Živković nije više prokuristica u BASF CROATIJI, a prokura je dodijeljena Ines Pranjić i Miroslavu Brnjaku.

Matiji Vavroušu dodijeljena je prokura u institutu za nuklearnu tehnologiju INETEC.

Slađana Krpić nova je članica Uprave POSLOVNE INTELIGENCIJE.

Ivica Šorić pridružio se Vladimiru Olujiću kao suvlasnik PROAXISA. Njih dvojica od ranije su partneri u STORM GRUPI i STORM INFORMATICI, koju su sada pripojili PROAXISU.

Općina Bistra ušla je u vlasničku strukturu VODOOPSKRBE I ODVODNJE ZAPREŠIĆ.

Petar Kutleša novi je predsjednik NO-a SOLANE PAG umjesto Dalibora Balgača, a Nikola Palić novi je član NO-a umjesto Gordane Fabris.

Vjekoslav Barić novi je član i zamjenik predsjednika NO-a ODVODNJE iz Darde umjesto Dragana Ivoša, a Miroslav Milošević ušao je u NO umjesto Roberta Farkaša.

Otvoren je i istodobno zaključen skraćeni stečajni postupak za splitski DECCURO, koji je u srpnju prošle godine vlasnički i upravljački od Daria Romića preuzeo Samir Dautbegović.

Mirjana Cingula nova je vlasnica tvrtke INDOR umjesto pok. Hrvoja Cingule (59), koji je bio i osnivač te tvrtke za distribuciju kozmetike i proizvoda široke potrošnje.

25. travanj 2024 14:00