Ukratko
StoryEditor

Tisak plus prodavaonica otvorena u Ludbregu

18. Veljača 2020.
Roman Rončević i Zvjezdana Jadanić
Uz predstavljanje novog koncepta, Tisak je darivao Gradski dječji vrtić Radost  

Od četvrtka, 13. veljače, Centar Svijeta – Ludbreg, bogatiji je za Tisak plus prodavaonicu, novo mjesto susreta i druženja. Riječ je o novome konceptu prodavaonice u Hrvatskoj koja nudi inovativan doživljaj kupnje. Sukladno potrebama kupaca, ovaj koncept objedinjuje najbolje od kioska i najbolje od Tisak medije. Tisak plus na jednom mjestu nudi bogat izbor domaćih i stranih magazina te na veselje djece i mladih, razne knjige, igračke, poklone i najbolje iz kategorije gaminga, ali i asortiman proizvoda i usluga inače dostupnih na kioscima Tiska.

- U pogledu dizajna interijera trudili smo se pratiti svjetske trendove, pa tako u samom prostoru posjetiteljima nudimo vrhunski doživljaj. Iako je riječ o maloj kvadraturi, imamo dvije zone u kojima se naši kupci mogu opustiti, sjesti, prelistati časopis, ako žele pogledati čak i crtani film i za to vrijeme se zasladiti s nečim iz našeg bogatog asortimana - zaključio je na otvorenju Roman Rončević, rukovoditelj regije Sjever.

Na otvorenju je naglasak stavljen na važnost razvijanja kreativnosti kod djece te je ovom prilikom Tisak donirao knjige, bajke, slikovnice, bojanke i flomastere Gradskom dječjem vrtiću Radost, a otvorenje su uveličala i djeca i GDV Radost koji su izveli i recitacije na kajkavskom narječju te osvojili simpatije prisutnih.

- Dječji vrtić radost, djeca i djelatnici zahvaljuju se Tisku na ovoj značajnoj donaciji, likovnih i didaktičkih materijala kao i slikovnica za sve uzraste koji će uvelike pomoći u još boljem radu naše ustanove - izjava gospođe Zvjezdane Jadanić, ravnateljice GDV Radost prilikom preuzimanja donacije.

Tisak plus u Ludbregu, druga je takva prodavaonica u Hrvatskoj. Prva trgovina tog koncepta otvorena je na riječkome Korzu, a Tisak u narednom razdoblju planira i dodatna otvorenja prodavaonica u novom Tisak plus formatu u cijeloj Hrvatskoj.

 

26. travanj 2024 11:45