Lider trend
StoryEditor

Image Haddad predstavio Interaktivni izlog

16. Siječanj 2014.
Piše:
lider.media

Hrvatski pret-a-porter brand Image Haddad, u svojim dućanima predstavio je Interaktivni izlog, novitet koji uz pomoć moderne tehnologije klasičnu staklenu površinu izloga pretvara u ekran osjetljiv na dodir.

Putem touchscreen aplikacije korisnici mogu vrlo jednostavno razgledavati cjelokupnu Image Haddad kolekciju. Odabirom određenog modela pojavljuju se sve relevantne informacije, nudi se mogućnost ocjenjivanja artikala, a svoje omiljene komade moguće je podijeliti i s prijateljima na Facebooku. Za svaki artikl softver korisniku predlaže modele s kojima se on može kombinirati, a može se pogledati i prijedloge gotovih stylinga.

U izradi je još i funkcija Stilist koja će kupcima omogućiti kombiniranje artikala na virtualnoj lutki, a svoje modne kombinacije moći će podijeliti s drugima. Aplikacija Interaktivni izlog izrađena je u suradnji s hrvatskom kompanijom MYRIO Solution koja se specijalizirala za uvođenje inovativnih rješenja na području prodaje.

Prvi Interaktivni izlog nalazi se u Image Haddad dućanu u Arena Centru Zagreb, a ako se reakcije kupaca pokažu pozitivnima, ovaj pilot projekt zaživjet će i u ostalim prodavaonicama te modne marke diljem Hrvatske, najavili su iz kompanije.

08. svibanj 2024 04:45