Lider trend
StoryEditor

Najljepši način da zahvalite na ostvarenim poslovnim željama

02. Prosinac 2015.

Ako Vas muči kako odabrati idealan poklon za Vaše zaposlenike, poslovne partnere i sve one do kojih Vam je stalo, poklon kartica Arena Centra najelegantnije je rješenje.Uz nju ne možete promašiti. Darujte poklon karticu i omogućite drugima da uživaju u odabiru i ostvare svoje želje.

Kartica se može kupiti na Info pultu Arena Centra u iznosima od 50, 100, 200, 500 i 1000 kuna. S poklon karticom Arena Centra možete ostvariti kupnju u više od 110 trgovina, a iznos na kartici ne morate potrošiti odjednom, ostatak nepotrošenog iznosa možete ostaviti za slijedeću kupnju.

Kartica može se iskoristiti u gotovo svim trgovinama Arena Centra koje čine jedinstven miks domaćih i stranih brandova, od najvećeg hipermarketa Interspar preko globalnih fashion brandova kao što su H&M, Zara, C&A i brojni drugi.

Adventsko doba je ujedno izvrsna prilika za kupovinu najljepših i najpovoljnijih blagdanskih poklona u više od 200 trgovina. U vrijeme najvećih blagdanskih gužvi, Arena Centar čeka Vas sa 3000 besplatnih parkirnih mjesta.

Tisuću želja – jedan poklon! Poklon kartica Arena Centra.

Više na: http://www.arenacentar.hr/hr/ostalo/tisucu-zelja-jedan-poklon-poklon-kartica-arena-centra/

07. svibanj 2024 06:25