Hrvatska
StoryEditor

Plinacro u akcijama ‘Zajedno za Zagreb‘ i ‘Hrvatska protiv koronavirusa‘

27. Ožujak 2020.

Potaknuti pismom Ivice Arara, predsjednika Uprave Plinacra, koji je osobnom donacijom cjelokupne neto plaće za ožujak vlastitim primjerom želio potaknuti zaposlenike Plinacra na nužnu solidarnost i zajedništvo s onima koji su ostali bez doma i kojima je pomoć potrebna, u Plinacru je u protekla dva dana prikupljeno 113.050,00 kuna koji će se uplatiti na račun akcija 'Zajedno za Zagreb' i 'Hrvatska protiv koronavirusa'.

U pismu upućenom zaposlenicima Arar je, među ostalim, naveo kako su u ovom iznimnom i izazovnom trenutku Hrvatska i njeno stanovništvo suočeni s brojnim teškoćama, koje osim što ugrožavaju zdravlje i život građana, ugrožavaju i njihovu egzistenciju te dodao kako je riječ o akcijama za čiji uspjeh je nužno jedinstvo i solidarnost koje su djelatnici Plinacra do sada u više navrata zajedno nesebično iskazivali.

U pismu je apelirao da se, u skladu s vlastitim mogućnostima, zaposlenici odreknu dijela plaće za ožujak i tako pruže pomoć građanima kojima je ta pomoć nužna. Za akciju  'Zajedno za Zagreb' prikupljeno je 52.700,00 kuna, a za akciju 'Hrvatska protiv koronavirusa' 60.350,00 kuna.

25. travanj 2024 17:42