Hrvatska
StoryEditor

[FOTO] Vesela i opuštena atmosfera u slavljeničkom stožeru Možemo!

31. Svibanj 2021.
2. krug izbora za gradonačelnika Zagreba. Izborni stožer kandidata koalicije Možemo! Tomislav Tomaševićfoto Ratko Mavar

Pobjednički rezultat drugog kruga izbora, na kojima je za novog gradonačelnika Zagreba izabran Tomislav Tomašević, u stožeru platforme Možemo! i partnera, na platou Muzeja suvremene umjetnosti, dočekan je u nedjelju u ležernom i slavljeničkom raspoloženju, piše Hina.

Nakon što su već prve izlazne ankete pokazale pobjedu, članovi zeleno-lijeve koalicije prve rezultate DIP-a u 20 sati dočekali su zagrljeni. Hladno pivo, Oliver Dragojević, Arsen Dedić, TBF, Queen, slušali su se između praćenja televizijskih prijenosa. Uz ples među članovima zeleno-lijeve koalicije pala je pokoja suza radosnica. 

Na pozornici s koje je Tomašević poslao prve riječi kao novi gradonačelnik, bile su obješene četiri zastave, uz hrvatsku i zagrebačku i zastava Europske unije, ali i zastava duginih boja. 

Novi gradonačelnik Zagreba rezultate je dočekao u stožeru uz članove uže obitelji, suprugu, oca, majku i brata. Nakon pobjedničkog govora Tomašević  je zaplesao, novinarima je pokazao i bedž s natpisom grada Zagreba, a kako je to sve skupa izgledalo možete pogledati u našoj fotogaleriji. 

22. travanj 2024 08:22