Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Čateks dobio novog predsjednika Uprave, Podravka u potpunosti preuzela dionice Mirne…

06. Listopad 2022.
Davor Sabolić

Matija Bilandžija imenovan je novim predsjednikom Uprave čakovečkog ČATEKSA, Oliver Rođak novim članom Uprave, a Davor Sabolić smijenjen je s mjesta direktora.

PODRAVKA je postala jedini dioničar rovinjske tvrtke MIRNA, u kojoj je Ivan Ostojić imenovan novim članom NO-a.

Elviru Kajtezoviću dodijeljena je prokura u rovinjskom TDR-u, čime je zamijenio Tonija Martineja Izarda, koji je na toj poziciji bio od 2019. godine.

Miro Herceg i Kasper Rosentjørn postali su novi članovi NO-a tvrtke NETS CEE.

TRGOSTIL iz Donje Stubice pripojen je TRGOVINI KRK. Time je nastavljeno restrukturiranje u ČAKOVEČKIM MLINOVIMA, koji su tvrtku iz Malinske odredili kao nositelja trgovine unutar grupacije, i ranije su joj pripojili čakovečki METSS. 

Nad tvrtkom CELOX u vlasništvu Gorana Novosela otvoren je stečajni postupak, a za stečajnog upravitelja imenovana je Gordana Štifter Draščić. Postupak je pokrenut na prijedlog FINE zbog 19,43 milijuna kuna duga, a ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine održat će se 24. siječnja 2023. godine.

Dosadašnja prokuristica petrinjske PET PLUS GRADNJE Željka Norković imenovana je novom direktoricom tvrtke umjesto Gorana Norkovića.

Vera Kitonić preuzela je vlasnički udio Tomislava Kitonića u tvrtki MOSLAVINA PROIZVODI.

Na skupštini dubrovačke VJETROELEKTRANE TRTAR-KRTOOLIN donesena je odluka o smanjenju temeljnoga kapitala, na način da se temeljni kapital smanji s iznosa od 9,308.000 kuna za iznos od 9,288.000 kuna na iznos od minimalnih 20 tisuća kuna.

Austrijska tvrtka IND-CONSULT MARKTFORSCHUNGS-UND HANDELS GMBH preuzela je vlasništvo nad varaždinskim FOROL MAZIVIMA od 2R-CONSULTING-UND IMMOBILIEN GMBH-a.

Petra Novoselec je nakon dvije godine napustila direktorsku funkciju u REMSSU.

Robertu Fadigu ukinuta je prokura u zagrebačkom ENSOLXU.

Valentini Dasović dodijeljena je prokura u tvrtki DASOVIĆ iz Brinja.

Mario Tomiša postao je novi član NO-a RUKOMETNOGA KLUBA PODRAVKA.

29. travanj 2024 15:10