Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Zašto je Car izašao iz uprave Infinuma, promjene u nadzoru Fortenovine tvrtke, Mađari vlasnički ušli u Otvoreni radio…

19. Ožujak 2024.
Tomislav Carfoto Ratko Mavar

Tomislav Car dao je ostavku na mjestu direktora INFINUMA. Na upit o čemu je tu riječ Car je rekao da operativno u Infinum nije uključen već dvije godine te da je ovdje riječ samo o formalnom izlasku iz Uprave iako ostaje u savjetodavnoj i nadzornoj funkciji te je i dalje suvlasnik tvrtke.

Josip Tkalčević novi je član NO-a Fortenovine tvrtke VUPIK PLUS umjesto Jovice Živanovića.

Mađarska tvrtka MEDIA MOMENT postala je suvlasnik OTVORENOG RADIJA (uz tvrtku AXIS Ivana Miličevića), a Szilárd Székely u Upravi se pridružio dugogodišnjem direktoru Robertu Miličeviću.

Nina Zwiebelhofer imenovana je predsjednicom Uprave KM KOVNICE iz Pisarovine.

U Sudskom je registru potvrđeno da je Gordan Vrdoljak imenovan direktorom u STAR IMPORTU i P AUTOMOBIL IMPORTU umjesto Heinza Schneitera.

Dalibor Sokolović novi je član NO-a pulske PLINARE umjesto Nikole Novakovića.

Dosadašnja zamjenica predsjednice NO-a CESTORADA iz Vinkovaca Andrea Papić imenovana je direktoricom umjesto Borisa Papića, a Stipi Šukeru opozvana je prokura. Dosadašnja članica NO-a Vesna Pajić imenovana je zamjenicom predsjednice, a Jelena Tomašev nova je članica.

Suvlasnici VIRTUOZ USLUGA Slaven Stojić i Igor Smola povukli su se iz Uprave, a direktorom je imenovan Josip Rikić.

ZELENI KRISTAL ušao je u vlasničku strukturu HSM-INFORMATIKE.

Brane Golubić više nije član Uprave u HIDRO-RADU iz Šestanovca pa tvrtku sada samostalno zastupa suvlasnik Dragan Družić.

Berislav Trogrlić imenovan je direktorom u sisačkom A&Y CONSTRUCTIONU umjesto Tihane Ličine.

Goran Mihalić više nije direktor u OMEGA SOFTWAREU.

Dosadašnji zamjenik NO-a splitskoga GEOPROJEKTA Damjan Meštrović imenovan je predsjednikom, a Luka Meštrović imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a.

Igor Kozina imenovan je direktorom u tvrtki THE AMM.

Primož Karpe, Ivana Omrčen, Goran Skočilić, Hrvoje Tretinjak i SOUTHERN POWER ušli su u vlasničku strukturu AROME GLOBAL 3, a dosadašnji član Uprave Primož Ogrizek imenovan je članom NO-a.

23. travanj 2024 11:02