Ukratko
StoryEditor

Bitcoin Minetrix ima potencijal da premaši Bitcoin i Ethereum

15. Veljača 2024.

Bitcoin Minetrix pretprodaja izazvala je znatan interes, s prikupljenim sredstvima premašujući iznos od 10,3 milijuna dolara. Neki entuzijasti sada razmatraju mogućnost da bi Bitcoin Minetrix (BTCMTX) mogao biti kao značajan igrač na kripto sceni. Najvjerojatnije je da će nadmašiti vodeće kriptovalute poput Bitcoina (BTC) i Ethereuma (ETH) u 2024. godini.

Ovaj projekt se ističe svojim inovativnim modelom koji kombinira posjedovanje s rudarenjem za dodavanje vrijednosti svom ekosustavu.

Bitcoin Minetrix ili BTC i ETH

S obzirom na stabilnost Bitcoina i Ethereuma, mnogi sudionici na tržištu očekuju veće prinose od ulaganja u druge kriptovalute.

image
foto

Novi coini često dolaze s većim potencijalom rasta zahvaljujući njihovoj nižoj tržišnoj vrijednosti. S druge strane, cijene Bitcoina i Ethereuma su manje promjenjive u svakom tržišnom ciklusu jer se povećava likvidnost s rastom tržišne kapitalizacije.

Bitcoin Minetrix će uskoro biti dostupan na raznim burzama, što predstavlja priliku koju neki investitori planiraju iskoristiti.

Bitcoin Minetrix model stake-to-mine

Bitcoin Minetrix donosi inovativan pristup rješavanju jednog od najizazovnijih problema u svijetu kriptovaluta: rudarenje Bitcoina. Ovaj projekt predstavlja revolucionarno rješenje za rudarenje u oblaku na Ethereumu. Omogućuje korisnicima da rudare Bitcoin bez potrebe za posebnim hardverom ili naprednim tehničkim znanjem. Time se eliminiraju prepreke poput visokih početnih ulaganja i potrebe za stručnošću kako bi se započelo s rudarenjem Bitcoina.

image
foto

Bitcoin Minetrix omogućuje jednostavan početak svakome tko želi rudariti Bitcoin. Korisnici mogu ulagati BTCMTX kako bi dobili kredite za rudarenje Bitcoina u oblaku. Ti krediti se zatim mogu koristiti za dobivanje snage rudarenja u oblaku, što rezultira dobivanjem BTC-a kao nagrade.

U prošlosti, postojeća rješenja rudarenja u oblaku suočavala su se s brojnim sumnjama zbog prijevara i nedostatka transparentnosti. Međutim, Bitcoin Minetrix ističe svoju predanost transparentnosti i poštenju, osiguravajući da su sve transakcije jasno zabilježene u blockchainu.

Jedinstveni model ulaganja za rudarenje Bitcoin Minetrixa osigurava da nema gotovine u rukama, što dodatno povećava povjerenje korisnika.

Što se tiče prepolovljenja Bitcoina, koje se očekuje početkom Travnja 2024, to bi moglo imati značajan utjecaj na cijenu Bitcoina. Ovaj događaj, koji će rezultirati smanjenjem nagrada za rudarenje, stvorit će disbalans između ponude i potražnje na tržištu, potencijalno dovodeći do povećanja cijena. Ova situacija bi mogla imati pozitivan utjecaj na altcoine poput BTCMTX-a, s obzirom na djelomičnu korelaciju projekta s Bitcoinom.

Tokenomika i pretprodaja Bitcoin Minetrixa

Bitcoin Minetrix rješava problem rudrenja korištenjem BTCMTX za bilježenje vrijednosti, što oslobađa pritisak prodaje putem ulaganja i nagrađivanja rudarenja. Nagrade za ulaganje se isplaćuju u kreditima za rudarenje umjesto u BTCMTX-u. To je u suprotnosti od većine drugih kriptovaluta koje isplaćuju nagrade u vlastitom tokenom, stvarajući konstantan pritisak prodaje.

image
foto

U trenutnoj fazi pretprodaje, BTCMTX je dostupan po cijeni od 0,0133 USD, s 42,5% tokena dodijeljenih za rudarenje Bitcoina, 35% za marketinške svrhe, 12,5% za ulaganje i 10% za zajednicu.

Budući da korisnici Bitcoin Minetrixa stvaraju stvarne BTC nagrade, vrijednost BTCMTX-a je usko povezana s cijenom Bitcoina.

25. travanj 2024 04:15