Ukratko
StoryEditor

Setcor XDay 2.0: Tehnologija kao ključ uspjeha u neizvjesnim vremenima

12. Listopad 2023.

U svijetu gdje se poslovni izazovi mijenjaju iz dana u dan, tehnologija je ključna karika koja omogućuje tvrtkama da ostanu korak ispred. Kako se nositi s izazovima modernog poslovanja, kako osigurati kontinuitet poslovanja i zašto je snažan IT odjel danas neophodan? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja donosi konferencija Setcor XDay 2.0.

Organizirana od strane Setcora, vodeće hrvatske ICT firme za Cloud rješenja, konferencija XDay 2.0 okupit će stručnjake iz različitih područja tehnologije koji će podijeliti svoja znanja, iskustva i najbolje prakse. Na konferenciji će se raspravljati o aplikacijama koje mijenjaju svijet, ključnim aspektima sigurnosti, regulatornim zahtjevima, uspostavljanju business continuityja i drugim temama koje su danas ‘must have‘ u poslovanju.

Uz stručnjake iz Setcora, poput direktora prodaje i direktora informacijske sigurnosti, na predavanjima i panelima sudjelovat će ključni ljudi iz renomiranih IT tvrtki kao što su HITACHI, Veeam, TIS Grupa, minus5 i Setmed.

A s obzirom na to da XDay 2.0 okuplja poslovne lidere iz različitih industrija, dio konferencije će biti i direktori i stručnjaci iz Hilton hotels Zagreb, Overseas Trade Co., te sa Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.

Svi su oni okupljeni iz jednog razloga – otkriti koji su to procesi i tehnologije koje će oblikovati budućnost poslovanja.

Andreja Filipović-Grčić, direktorica marketinga Setcora, najavila je konferenciju:

– U ovim dinamičnim i neizvjesnim vremenima, ključ uspjeha leži u sposobnosti prilagodbe i inovacijama. Konferencija XDay 2.0 pružit će priliku svima da se upoznaju s najnovijim trendovima i rješenjima za uspješno poslovanje. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da zajedno pronađemo odgovore na pitanja koja se tiču svih tvrtki, ustanova i poduzetnika – poručila je. 

Za više informacija o konferenciji, predavačima i programu posjetite Setcor XDay 2.0 stranicu: Setcor XDay 2.0 | Pridružite nam se na XDay 2.0 i zajedno gradimo bolju budućnost u oblaku!

Prijavite se i postanite dio konferencije na kojoj tehnologija susreće poslovanje i korisničko iskustvo.

01. svibanj 2024 11:07