Ukratko
StoryEditor

U Zagrebu otvorena dermatološka poliklinika Estera – novi poslovni pothvat poduzetnice Ane Andabak Volk

24. Ožujak 2022.
Maja Kolić i Ana Volkfoto Kovazgcom

U Zagrebu, u Trpinjskoj cesti 7 i službeno je otvorena dermatološka poliklinika Estera, koja se poslovnim modelom bitno razlikuje od potencijalne konkurencije. Njezina najveća prednost je ta što uspješno spaja profesionalne dermatološke i estetske tretmane s uslugom kao u hotelu s 5 zvjezdica, a neke tretmane ima jedina u Hrvatskoj. Druženje povodom otvorenja okupilo je brojne osobe iz poslovnog i privatnog svijeta.

Vrhunski tretmani s uslugom kao u hotelu pet zvjezdica

Direktorica Estere je poznata hrvatska poduzetnica Ana Volk s bogatim iskustvom članice Nadzornog odbora Sunce Hoteli d.d. koji posluju pod brendom Bluesun Hotels & Resorts. Ana je u biznisu od 2008. kada je završila fakultet, a cijelo vrijeme ju je vodila misao o poduzetništvu. To se i ostvarilo krajem godine, kada je s najboljom prijateljicom i dermatologicom Majom Kolić otvorila polikliniku Estera. Estera je poliklinika za cijelu obitelj, a osim što nudi usluge općih dermatoloških tretmana i tretmane estetske dermatologije, važan faktor u poliklinici je savjetovanje i obiteljski pristup svakom pacijentu. Od konzultacija i analize, kontrole madeža, liječenja raznih bolesti kože, preko estetskih korekcija koje uključuju minimalno invazivne zahvate zatezanja, pomlađivanja i osvježavanja tonusa kože, do tretmana koji će vas pripremiti za ljeto kroz programe mršavljenja uz odabranu najkvalitetniju kozmetiku.

Poslovni pothvat po uzoru na slične poliklinike u Austriji i SAD-u

Efikasni tretmani s uslugom na razini hotela s pet zvjezdica, znak su da je u Zagreb stigla nova era dermatologije po uzoru na slične dermatološke centre u svijetu. S ugodnim ambijentom, profesionalnim pristupom i tretmanima koje rade jedini u Hrvatskoj (kao što je Ultherapy cijelog tijela), Estera je u vrlo kratkom roku postala omiljena zagrebačka dermatološka poliklinika.

- Osobno mi je cilj da za koju godinu žene ovdje kažu - kako sam sretna što imamo Esteru u Hrvatskoj! Da prepoznaju da radimo najkvalitetnije procedure koje su se u svijetu pokazale efikasnima i sigurnima, a to prije svega znači da im dermatologica bude saveznica u praćenju starenja i svih bolesti te stanja kože. Imamo visoko individualan pristup u kojem nam je najvažnije da pacijentice uštede na vremenu i tu činimo sve kako bismo bili maksimalno fleksibilni - izjavila je direktorica Estere Ana Volk.

Društvena i poslovna elita na službenom otvorenju poliklinike

Službeno otvorenje dermatološke poliklinike Estera održalo se jučer u predivno uređenim prostorijama poliklinike, u zagrebačkoj Trpinjskoj cesti 7. Svojim dolaskom, Ani Volk i cijelom timu, podršku su dali brojni uzvanici iz poslovnog i financijskog svijeta kao i etablirani liječnici te brojni poznati. Među uzvanicima su tako  bili Jako Andabak, Ivan Ostojić, član Uprave Podravke, Aleksandra Cvetković, članica Uprave Kent Banke, Daniel Radić, Partner KPMG, Kristina Ercegović i mnogi drugi.

26. travanj 2024 07:07