Aktualno
StoryEditor

iQueue: Startup ponudio ‘profesionalce za čekanje u redu‘

19. Rujan 2017.

Dobre vijesti za sve Apple fanove, pogotovo one nestrpljive, je novi startup imena iQueue koji nudi uslugu putem aplikacije da umjesto korisnika čeka u redu u zamjenu za ‘simboličnu‘ naknadu, prenosi Mashable.

Startup iz Singapura trenutno broji 10 profesionalaca u svom timu specijaliziranih za čekanje u redu, većinom studenata.

>>>Anoniman investitor donirao 30 milijuna dolara za razvoj aplikacije koja dijagnosticira rak

Postoji više opcija za uslugu čekanja u redu koje nudi iQueue, čiji osnivači kažu da je ovaj startup ‘profesionalni servis za čekanje u redu‘. Cijena varira od 15 dolara na sat, dok će bukiranje za 18-satno stajanje u redu koštati čak i do 185 dolara.

Usluga omogućava i obavještavanje uživo iz reda kroz foto i videozapise svakih 15 minuta, stoga korisniku pruža doživljaj kao da se i on sam nalazi u redu. Iz iQueue-a su izjavili kako najčešći zahtjevi dolaze za stajanje u redu kada je riječ o kupovini tenisica, ulaznica za koncerte, te naravno mobilnih telefona.

>>>Grad Zagreb pokreće app za usluge čišćenja po uzoru na Uber

Možda na prvu zvuči kao prodavanje magle, ali idući put kada ćete stajati u redu za, primjerice, predavanje zahtjeva za osobnu iskaznicu sigurno ćete poželjeti da umjesto vas čeka netko drugi.

21. svibanj 2024 00:28