Aktualno
StoryEditor

Lječilište Bizovačke toplice i Specijalna bolnica Akromion objedinjavaju uslugu

10. Rujan 2018.

Otvaranjem ortopedske ambulante najavljenim za 21. rujna Lječilište Bizovačke toplice i Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion započinju suradnju. Vrhunski ortopedi Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion pridružit će se stručnjacima Lječilišta Bizovačke toplice i pacijentima u novootvorenoj ambulanti Akromion. Svakog drugog petka u mjesecu pregledat će pacijente, davati stručna mišljenja i drugo mišljenje iz ortopedije i traumatologije.

- Izrazito smo zadovoljni što možemo zajednički sa Specijalnom bolnicom Akromion ponuditi zdravstvene usluge pacijentima na potpuno novom nivou. Kombiniranjem usluga Lječilišta kroz rehabilitaciju i fizikalnu terapiju, liječenja oboljenja i ozljeda mišićno- koštanoga sustava, ortopedskih i posttraumatskih stanja, reumatskih bolesti, rehabilitaciju sportskih ozljeda i specijalističkih usluga ortopeda bolnice Akromion zaokružili smo rehabilitacijski proces koji naši pacijenti prolaze, kaže Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.

>>>Radioaktivne toplice u Češkoj privlače bogate i bolesne

Pacijenti će nakon operativnog zahvata u Specijalnoj bolnici Akromion nastaviti rehabilitaciju u Lječilištu Bizovačke toplice, središtu kontinentalnog i zdravstvenog turizma istočne Hrvatske. Između ostalog, za pacijente Lječilišta osmišljen je, prvi put u Hrvatskoj i program preoperativne rehabilitacije kojim ih se priprema na što bržu i kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata.

Stručnjaci Specijalne bolnice Akromion pružaju gotovo sve medicinske usluge s područja ortopedije i traumatologije, a artroskopski zahvati na ramenu, koljenu, kuku i gležnju te na laktu i šaci, ugradnju umjetnih zglobova kuka ili koljena standardni su zahvati u toj bolnici.

>>>Velika mogućnost razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj

- Ovom, za nas značajnom suradnjom, osigurat ćemo pacijentima kompletnu medicinsku uslugu; od pregleda, pripreme za operaciju i operacije, do rehabilitacije uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona pacijentima pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu, ističe prof. dr. sc. Nikola Čičak, spec. ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice Akromion.

Ovom suradnjom stvara se dodana vrijednost u poslovanju te se primarno podiže kvaliteta liječenja i dostupnost vrhunske medicinske usluge domaćim i inozemnim pacijentima.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

18. svibanj 2024 15:57