Poslovna scena
StoryEditor

PharmaS Luke Raića krenula na tržište Bosne i Hercegovine, slijedi Srbija

24. Veljača 2014.
Piše:
lider.media

Nakon što je u Hrvatskoj pokrenula novu Consumer Healthcare (CHC) proizvodnu liniju i promovirala prvi proizvod PharmaS PROBalans, farmaceutska tvrtka PharmaS Luke Raića plasirala je ovaj inovativan dodatak prehrani i u Bosini i Hercegovini.

Proizvod namijenjen uravnoteženju probave i metabolizma, u cjelosti je djelo Pharmasovih stručnjaka i trenutno je u postupku patentne zaštite za cijeli svijet.

- Nakon dobrog starta u Hrvatskoj spremni smo za lansiranje PharmaS PROBalansa u drugim zemljama. Bosna i Hercegovina je prvo tržište na koje krećemo, a uskoro slijedi Srbija, pa onda i tržišta izvan naše regije, kako smo i najavili krajem prošle godine prilikom predstavljanja nove CHC linije u kompaniji. PROBalans je prepoznat na tržištu po svojoj kvaliteti i inovativnim sastojcima, te ubuduće namjeravamo ponuditi još proizvoda u toj kategoriji – rekao je povodom izvozne ofanzive Tomislav Maričević,  direktor PharmaSovog CHC-a i najavio lansiranje novih dodatak prehrani koji bi se na tržištu trebali pojaviti u rano proljeće.

15. svibanj 2024 13:45