Poslovna scena
StoryEditor

Želite na jedan dan okusiti život milijunaša?

26. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Hertz International, vodeća svjetska tvrtka za iznajmljivanje vozila proširila je svoju ponudu ‘SuperAutomobili‘ i u Europi, pružajući mogućnost vožnje vozila najluksuznije klase.

Hertz ‘SuperAutomobili‘ od sada su raspoloživi u Francuskoj, Italiji i Nizozemskoj. Osim toga, dodatni Premium modeli stigli su u ponudu vozila u Velikoj Britaniji i Španjolskoj. Korisnici mogu već na dan ili duže uživati u vrhunskom doživljaju vožnje legendarnih modela kao što su McLaren MP4-12C, Lamborghini LP 560 Spyder, Ferrari 458 Italia Spider Scaglietti, Bentley GT Continental i Jaguar X-KR.

Ekspanzija iznajmljivanja ‘SuperAutomobila‘ u Europi fantastična je vijest za sve naše korisnike širom svijeta, koji barem na jedan dan žele okusiti život milijunaša-kažu iz tvrtke. ‘SuperAutomobile‘ do sada su vozili istinski ljubitelji automobila na otvorenoj cesti, ljudi koji, ne samo da žele brzo stići na važan poslovni sastanak i pritom impresionirati partnere, već istovremeno doživjeti nezaboravno iskustvo.

‘SuperAutomobili‘ u Francuskoj su kultna vozila Lamborghini LP 560 Spyder, Range Rover Evoque i Aston Martin Virage Volante dok su u Italiji Porsche Cayenne Turbo, Jaguar X-KR i Audi Q7 S Lin. U Nizozemskoj korisnici imaju mogućnost najma Porsche 911, Porsche Panamera, Porsche Boxster, Bentley GT Continental i Range Rover Evoque. U Velikoj Britaniji su upravo predstavljeni novi Premium modeli kao što su Lamborghini LP570-4 Performante Edizione Tecnica i Range Rover Vogue Autobiography, dok je u Španjolskoj predstavljena kolekcija modela kao što su Audi R-8 i Mercedes SLS.

08. svibanj 2024 23:41