Aktualno
StoryEditor

UŽIVO: Pratite Nikola Tesla EV Rally Croatia 2018

07. Lipanj 2018.

Nikola Tesla EV Rally Croatia, prvi reli isključivo električnih vozila startao je u nedjelju u Istri. Pratite uživo šezdeset timova koji će tijekom osam dana vožnje rutom dugom 1550 kilometara prolaziti najljepšim predjelima Hrvatske – pet otoka i šest nacionalnih parkova, uz mnoštvo atrakcija na ruti koja je i službena Zelena električna magistrala s punionicama. Reli završava 10. lipnja u Zagrebu, a u međuvremenu vozači će na svojoj električnoj avanturi obići Rovinj, Vodnjan, Vrsar, Buzet, Cres, Lošinj, Krk, Pag, Zadar, Smiljan i Plitvička jezera.

Naglasak relija je na hrvatskoj izvrsnosti, stoga ni jedna lokacija kojom ruta prolazi nije odabrana slučajno. Hrvatski proizvodi, hrvatska električna vozila i punionice uz turističku ponudu glavne su odrednice projekta.

>>> Kolovrat: Skupe naknade i birokrati priječe razvoj punionica

I ove godine kao vozači i ambasadori relija sudjeluju : Vjekoslav Majetić i cijeli team iz Dok-inga, Mate Rimac sa svojim investitorima i kupcima u Concept One, te drugi partneri sa svojim svojim teamovima, strane novinarske ekipe, ambasadori zemalja EU plus  SAD, Kanada, Australija, Japan, Kina, a pozvane su i neke top medijske ličnosti koje su i zagovaratelji ekologije, a sve u svrhu što boljeg medijskog globanog učinka.

18. svibanj 2024 17:32