Ukratko
StoryEditor

Tvrtka ROS Retail Outlet Shopping, zadužena za upravljanje Designer Outletom Croatia, otvorila La Torre Outlet Zaragoza u Španjolskoj

27. Listopad 2020.
Gerhard Graf & Thomas Reichenauer, ROS Retail Outlet Shopping; Alfonso Soláns & Álvaro Soláns, Grupo Iberebro

U četvrtak, 22. listopada, svečanošću je proslavljeno dugo očekivano otvaranje La Torre Outleta Zaragoza, nove shopping destinacije za sjevernu Španjolsku i južnu Francusku. Presijecanje  ružičaste vrpce označilo je početak Tjedna otvaranja, a ceremonija se odvila uz najviše sigurnosne standarde u skladu s važećim propisima.

Svečanost presijecanja ružičaste vrpce

Thomas Reichenauer i Gerhard Graf, generalni direktori ROS Retail Outlet Shoppinga, voditelji projekta, I Alfonso Soláns i Álvaro Soláns iz Grupo Iberebro bili su zaduženi za presijecanje vrpce u novom La Torre Outlet Zaragoza.

- Otvaranje La Torre Outleta Zaragoza dolazi u vrijeme teških zdravstvenih stanja, ali uvjereni smo u vrijednost koju će projekt donijeti regiji. Poduzeli smo sve potrebne sigurnosne mjere kako bismo zajamčili dobrobit svih posjetitelja i zaposlenika - izjavio je Alfonso Soláns.

Thomas Reichenauer osvrnuo se na iznimni karakteristike projekta: "Ponosni smo što smo dio ovog ambicioznog projekta koji kombinira fashion outlet ponudu s izvrsnom ponudom hrane, zabavnih sadržaja i visokokvalitetne arhitekture centra na otvorenom, s najnovijim digitalnim elementima. La Torre Outlet Zaragoza posjetiteljima nudi brojne sadržaje uz koje mogu uživati u jedinstvenom iskustvu kupovine ”.

Svečanost otvorenja i presijecanja vrpce zaključena je tradicionalnom zdravicom Aragonese cava Gran Ducay.

Otvaranje za javnost održano u sigurnom okruženju na otvorenom

U četvrtak u 10 sati, La Torre Outlet Zaragoza otvorio se za javnost i pozdravio prve posjetitelje. A Trendy Life (Rebeca Labara), Luc Lorén I drugi poznati influenceri u Aragonu nisu željeli propustiti otvorenje i uživali su u shopping i zabavi na otvorenom.

Od Adidasa, Reeboka i Skechersa do Mango Outleta, Benettona i Desiguala. U ponudi La Torre Outlet Zaragoza može se pronaći više od 60 fashion i lifestyle brendova sniženih 30 do 70% tijekom cijele godine. U nadolazećim tjednima svoja vrata u centru otvorit će još neke modne marke poput - Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Faconnable, Pepe Jeans, Mammut i Millet.

Osim toga, posjetitelji će od shoppinga moći predahnuti na food courtu, uživajući u nacionalnim i međunarodnim kulinarskim delicijama, kao i u brojnim zabavnim sadržajima za cijelu obitelj u  kinima Artesiete ili MadLab-u koji vas vodi u virtualnu stvarnost uz laserske igre i escape rooms. Inovacijsko središte T-Zir i Shop Tech pružit će posjetiteljima potpuno integrirano digitalno iskustvo zahvaljujući suradnji Telefónice, Intela, Microsofta i HMY-a.

Siguran shopping uz najviše higijenske standarde

Kroz Opening Weeks kampanju La Torre Outlet Zaragoza najavio je postupno otvaranje s ciljem izbjegavanja gužvi i kako bi se posjetiteljima zajamčila sigurnost. La Torre Outlet Zaragoza jedini je trgovački centar na otvorenom i ispunjava maksimalne sigurnosne mjere koje zahtijevaju vlasti. Nadalje, centar nudi kupcima mogućnost da svoj posjet centru zakažu na njihovoj web stranici zbog još veće sigurnosti.

Promocije otvaranja

S početkom Opening Weeks kampanje posjetitelji La Torre Outleta Zaragoza mogu uživati u spektakularnim promocijama, poput La Estrella eres tú. Kupci koji do 21. studenoga potroše najmanje 20 eura imat će priliku osvojiti fantastične nagrade, poput automobila Ford Kuga, posebnog shopping dana limuzinom i outlet shoppinga u vrijednosti do 2.000 eura.

U sljedećih nekoliko tjedana La Torre Outlet Zaragoza organizirat će i giveaway aktivnosti među svojim pratiteljima na društvenim mrežama koji će imati priliku osvojiti brojne poklone i jedinstvena iskustva mnogih brendova i restorana u centru. Brendovi poput Lamforda, Mango Outleta, Fiftya i Desiguala imati će posebne promocije povodom otvorenja. Sve promocije dostupne su na web stranici La Torre Outlet Zaragoza.

25. travanj 2024 18:56