Lider trend
StoryEditor

Hoteli Bellevue i Vitality Punta među najboljim spa i wellness hotelima na svijetu

19. Kolovoz 2015.

Hoteli Bellevue i Vitality Punta iz grupacije Lošinj Hotels&Villas jedini su iz Hrvatske nominirani za ovogodišnju nagradu Global Wellnes Travel Awards u kategoriji za spa i wellness ponudu svih svjetskih hotela

Dobitnici nagrade koju dodjeljuje priznata svjetsko-marketinška tvrtka za pronalazak spa i wellness putovanja Spafinder Wellness bit će poznati početkom studenog ove godine.

Ističući kako je ta nominacija novo veliko međunarodno priznanje za njihove hotele, iz grupacije Lošinj Hotels & Villas koja je dio malološinjske Grupe Jadranka, napominju da su finaliste tog prestižnog svjetskog natječaja birali stručnjaci iz različitih područja spa i wellness industrije na temelju kvalitete usluge. Hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica otvoren prošloga ljeta, nominiran je u kategoriji najbolji novi spa i wellness sadržaj, dok je Vitality Hotel Punta nominiran u dvije kategorije, za financijski najdostupniji, odnosno najpristupačniji wellness te za ekološki najodrživiji i najprihvatljiviji wellness.

- Nominacija hotela Bellevue i Vitality Punta kao jedinih hotela iz Hrvatske za te nagrade rezultat je zajedničkog truda, rada i ulaganja svih zaposlenika kako bi se naši hoteli pozicionirali uz bok najboljih i najkvalitetnijih hotela u cijelom svijetu. Ovakva međunarodna priznanja su velik poticaj da nastavimo s kontinuiranim unapređenjem usluge i ponude grupacije Lošinj Hotels & Villas i cjelokupne grupe Jadranka, istaknuo je član Uprave Jadranke Goran Filipović.

Tvrtka Spafinder Wellness spa i wellness industrijom bavi se više od 30 godina, a nagrade Global Wellness Travel Awards dodjeljuje u 20 kategorija, za što se natječe više od 500 wellnessa, hotela i resorta iz 53 zemlje odnosno 273 svjetske destinacije, što uspjeh hrvatskih odnosno lošinjskih hotela čini i većim. Pobjednici se biraju tako da se zbroje glasovi 33 najveća svjetska stručnjaka za spa i wellness industriju zajedno s glasovima korisnika odnosno potrošača, a izbor traje od 13. do 30. kolovoza.

17. svibanj 2024 20:00