Lider trend
StoryEditor

Ugostitelj najavio otvaranje ‘felacijo kafića‘ u Londonu i Ženevi

05. Kolovoz 2016.

Poduzetnik Bradley Charvet u razgovoru za Independent otkriva da je njegov projekt otvaranja kafića koji uz okrepljujuće napitke nude felacijo dobio zeleno svjetlo u Ženevi gdje je prostitucija legalna. Njegov odvjetnik sada priprema teren za pružanje istovjetne usluge u središnjem Londonu gdje su zakoni zahtjevniji za tumačenje nego u Švicarskoj.

Otvaranje prvog "felacijo kafića" u Ženevi je najavljeno za 5. prosinac ove godine.

Prema najavama, londonski "felacijo kafić" će imati barokni štih, prostirati se na 150 kvadratnih metara, a ponuda će uz oralno zadovoljavanje podrazumijevati kavu i ponešto za prezalogajiti. Goste će na  stolovima dočekati tablet računalo sa slikama eskort djevojaka spremnih na pružanje usluge, dok je početne cijena kave određena na 50 funti. Ukoliko se zadovoljavanje oduži, cijena raste za 10 funti svakih dodatnih 15 minuta.

Plodne franšize

Kad je London dobio prvi "goli restoran" u kojem pića i hranu poslužuju obnažene žene lista čekanja se popela do brojke od 50,000, a Charvet sličan uspjeh i prođu priželjkuje svom konceptu preuzetom s Tajlanda.

Amsterdam zatvara izloge s prostitutkama

Poduzetnik kaže da u budućnosti ne isključuje kafić koji će izjednačiti prava spolova, pa uz felacijo ponuditi i kunilingus.

- U ovom trenutku to nije na rasporedu za žene, ali se to pitanje često postavlja i mi ćemo o tome razmisliti kasnije. Ako postoji stvarna potražnja, mi ćemo učiniti što je neophodno - veli.

Prostitucija je u Ujedinjenom Kraljevstvu legalna, ali su bordeli nezakoniti, no Charvet inzistira da njegov odvjetnik rješava nedoumice i da je "sve povezano s felacijo kafićem zakonito".

12. svibanj 2024 11:16