Studentski Lider klub
StoryEditor

Otvorene prijave za Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2024

09. Svibanj 2024.
Ericsson Nikola Tesla Summer Camp

I ove godine Ericsson Nikola Tesla poziva studente završnih godina STEM fakulteta na sudjelovanje u svojem prestižnom Summer Campu 2024. Još jedna je to sjajna prilika za studente da se upuste u istraživanje i primjenu najnovijih tehnologija u industrijskom okruženju.

Suvremena tehnologija neprestano se razvija i postaje neizostavan dio naših života, zbog čega se u Ericsson NT-u fokusiraju na stvaranje inovativnih rješenja za digitalnu tranziciju industrija i društva. Kroz upotrebu najsuvremenijih tehnologija poput AI-ja, XR-a, 5G-a, Big Data i drugih, tvrtka svakodnevno radi na unapređenju poslovanja i kvalitete života, potičući konkurentnost različitih industrijskih sektora.

Summer Camp 2024 pruža studentima priliku da rade na raznovrsnim projektima u multidisciplinarnim timovima te steknu neprocjenjiva industrijska iskustva. Osim toga, sudionici će imati priliku upoznati se s međunarodnim okruženjem, povezati se s mentorima i iskusnim stručnjacima te izgraditi korisne kontakte za buduću karijeru.

- Ericsson Nikola Tesla Summer Camp idealan je akademsko-istraživački poligon za buduće ICT stručnjake u kojem je naglasak na ispitivanju novih tehnologija, metoda i alata. Mjesto je susreta studenata s najsuvremenijim tehnologijama s kojima radimo, našom kompanijom, načinima rada i kompanijskom kulturom. Izvrsna je to prilika za studente da otkriju kako je raditi u struci na zanimljivim projektima iz našeg jedinstvenog mozaika budućnosti tehnologije. Ericsson Nikola Tesla Summer Camp platforma je uzajamne inspiracije i kreacije tehnologija i rješenja za budućnost. Svim sudionicima – studentima, našim akademskim partnerima i kompaniji, ali i široj društvenoj zajednici otvara prilike za daljnji rast i razvoj - komentirao je Andrej Grgurić, direktor Istraživanja u Ericssonu Nikoli Tesli i voditelj Ericsson Nikola Summer Campa, prethodno i sam sudionik ove kompanijske ljetne radionice.

Sudjelovanje na ENT Summer Campu honorira se novčano, podrazumijeva pet tjedana rada u multidisciplinarnim timovima na suvremenim tehnologijama na raznovrsnim projektima na kompanijskim lokacijama u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2024 održat će se u dva dijela u terminima: 15. – 26. srpnja 2024. i 19. kolovoza – 6. rujna 2024. 

20. svibanj 2024 11:49