Studentski Lider klub
StoryEditor

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli otvara svoja vrata stručnjacima iz područja marketinga

14. Rujan 2023.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli 12. listopada otvara svoja vrata stručnjacima i znanstvenicima iz područja marketinga. Hrvatska udruga za marketing CROMAR i Fakultet ekonomije i turizma ‘Dr. Mijo Mirković‘ tako su i ove godine domaćini kongresa koji nosi naziv  ‘Marketing u multiverzumu: od stvarnog do virtualnog‘, a stručnjaci koji će sudjelovati podijeliti će svoje znanje, iskustva i raspravljati o najnovijim trendovima u industriji. 

Kongres će otvoriti renomirani profesor marketinga iz Portugala João Guerreiro i  član Uprave te potpredsjednik Infobipa za transformaciju i ljudske resurse, Aleksandar Raić. Slijede studentski paneli koji su posvećeni temama o budućnosti marketinga.

Prvi panel okupiti će vodeće stručnjake iz renomiranih marketinških agencija, Studio Sonda i Bruketa&Žinić&Grey, koji će uz moderiranje Martine Silov, izvršne direktorice udruge CroAI, raspravljati o prednostima i nedostacima umjetne inteligencije u svijetu marketinga, komunikacija i kreative. Idući panel posvećen je temi influencer marketinga, u sklopu kojeg će se raspravljati o različitim aspektima društvenih mreža te očekivanim trendovima u utjecajnom marketingu.  

Učenici, profesori i svi oni koji su željni najnovijih znanja o budućnosti marketinga moći će se pridružiti i panelu ‘Marketalks Unlimited: Nova era marketinga‘ na kojem će steći uvid u najnovije trendove, razmijeniti ideje s profesionalcima, postaviti pitanja i raspravljati o temama koje ih zanimaju. 

27. travanj 2024 09:35