Lidertrend
StoryEditor

Projekt Mali svjetionik: Prijavite najkolegu i možda osvoji 100.000 kuna  

02. Listopad 2019.

I ove godine možete prijaviti vaše najbolje zaposlenike za priznanje i Nagradu dr. Dražen Glavaš za djelatnika godine u sklopu projekta Mali svjetionik. Hrvatska udruga poslodavaca promiče važnost vrednovanja djelatnika koji svojim predanim radom stvaraju dodanu vrijednost organizacijskoj kulturi i konačnoj uspješnosti poduzeća i zato je počasni partner ovog projekta. Prijave su otvorene do 10. listopada 2019. godine.

Kako i koga prijaviti

Prjaviti možete kolegu ili kolegicu za projekt Mali svjetionik i omogućiti njemu ili njoj da osvoji nagradu od 100.000 kuna. Prijave se zaprimaju putem službene stranice.

Od osobe koja prijavljuje kolegu ili kolegicu traži se da na svoj način da opis i vlastiti doživljaj kako i zašto je baš ta osoba naj radnik i čime zaslužuje nagradu. Može se prijaviti kolege, prijatelje i članove obitelji, a koje su prijave lani ušle u top 10 možete provjeriti na ovim stranicama.

Kada prijaviti?

Prijave su otvorene i traju do 10. listopada. Nakon toga slijedi glasanje komisije koja će sve prijave suziti na top 15. Zatim će javnost glasati za svog favorita koji će nagradu primiti 22. studenog u Zagrebu.

Nagrade

Pobjednik osvaja 100.000 kuna, dok je za drugo mjesto namijenjeno 10.000, a za treće 5.000 kuna. Ostalih 'top 15' će također primiti simbolične nagrade.  

O projektu Mali svjetionik

Cilj projekta Mali svjetionik je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja. Namjera je skrenuti pozornost na sve uključene u djelovanje poduzeća, a posebno dati priznanje osobi koja se poštivanjem načela koja zastupamo i svojim trudom istaknula. Tražimo djelatnika koji za svoju okolinu predstavlja nadahnuće i osobu koja je u životu i radu odlučila poštovati načela rada i poštenja, odgovornosti i iskrenosti, zalaganja i dodane vrijednosti prema klijentima i kolegama. 

18. svibanj 2024 13:36