Znanja
StoryEditor

Treći gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije

17. Travanj 2013.

Gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije ‘Turisti i gospodarski razvoj’ održat će se 24. travnja u Splitu na Ekomonskom fakultetu pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića.

Strategija razvoja turizma RH do 2020. godine, unaprjeđenje turizma, potpore, krediti i ulaganja u turistički sektor, pozitivna domaća i međunarodna iskustva, turističko poduzetništvo u ruralnim krajevima, etno-eko sela, eko marine, razvoj i održivost novih ponuda za turiste, turizam i EU, te EU fondovi… teme su o kojima će biti govora na ovogodišnjem gospodarskom forumu Splitsko-dalmatinske županije.

Forum će se održati 24. travnja na Ekonomskom fakultetu u Splitu, s početkom u 9 sati. Pozdravne govore održat će župan Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader, te ravnatelj RERA SD Srećko Radnić.

Izlaganja na forumu ‘Turisti i gospodarski razvoj‘ održat će predstavnik Ministarstva gospodarstva, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Dalmaciju Mira Krneta, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella, dr.sc. Renata Tomljenović Institut za turizam, d.i.a. Dinko Peračić, Platforma 9,81, Etno-eko sela i Tematske staze, JU RERA SD, te Božena Wrzescz-Zwadam direktorica Odjela za regionalne razvojne programe, Vojvodstva Warmińsko-Mazurskie.

U okviru foruma predviđena je i panel diskusija na temu ‘Razvoj i održivost novih ponuda za turiste’. Voditelj programa je Ivica Đuzel, a okruglog stola Ružica Mikačić.

14. svibanj 2024 04:51